Hemleverans

För alla kunder som bor inom 1 mils radie har vi gratis hemkörning vid köp över 500kr vid köp av tunga/otympliga varor..

För alla kunder inom 1-1,5 mils radie har vi gratis hemkörning vid köp över 700kr.

Handlar man under 500/700kr betalar man resterande belopp i frakt tills man kommer upp till rätt summa. ( Exempel: handlar man för 495kr betalar man 5kr i frakt).Beställning tar vi emot både via telefon, facebook, instagram, mail eller direkt i butiken.

Betalning kan ske direkt i butiken eller i dörren när vi levererar varorna. Tyvärr kan vi INTE ta emot kort betalning i dörren. 

Vi bestämmer tillsammans en passande dag och ungefärlig tid när vi kommer och levererar. Vi kan leverera kvällar, helger eller andra obekväma arbetstider utan extra kostnad.

Vi gör så gott vi kan för att hemkörningen ska passa er kunder på bästa sätt. Vi vill gärna ha lite framförhållning men skulle det vara akut kan vi åka ut samma dag så länge rätt person finns i butiken. För de kunder som godkänner kan vi lämna varor utanför ytterdörren om man inte är hemma. Dock ersätter vi inte om något blir stulet. Självklart gäller även diverse bonussystem vid hemkörning.

Varorna levereras ända fram till ytterdörren och för de som vill ha hjälp kan vi även bära in dom.